Ken-Gøran Mikkelsen

www.ken-g.no


Dirigent

Ken-Gøran Mikkelsen er en godt etablert dirigent, og har et vidt spekter innen dette feltet. He har og blir engasjert i flere ulike anledninger, med ensembler, band, korps, kor, etc, for innstuderingen og/eller utførelsene av disse prosjektene.

Ken-Gøran dirigerer i dag 5 kor, hvor av to er for barn. Han har bygget opp koret Salig Blanding til å bli et veldig bra, kompetent og fleksibelt kor, antakelig et av de beste i regionen. Dette koret gjør alle slags prosjekter, f.eks. har de fremført Johannespasjonen til J. S. Bach, hatt en filmmusikkonsert, barnesangprosjekt, sunget og spilt i en spillefilm, flere julekonserter, etc.

Han dirigerer også brassbandet Borge Brass Band, et av de beste korpsene i Nord-Norge. Ken-Gøran Mikkelsen har i mange å spilt sopran kornett i brassbandet.

Han er også musikalsk leder og sanger i koret Lofotr Kantori, som er et lite, men utrolig velklingende kirkekor med kun 7 medlemmer. Ken-Gøran Mikkelsen skriver all musikken de fremfører, samt at han synger bassstemmen i koret.

Han har og dirigert storband, flere skolekorps, kor, m.m. Vi kan nevne Borge Brass Band, Vesvågøy Big Band.

Som en kuriositet, i 2008 telte han opp antall konserter, øvinger, helger, m.m. han hadde det året. Resultatet da var spennende 88 konserter, 175 kirkelige handlinger og 34 øvingshelger. Ikke mye rom for fritid da gitt...

Copyright © | 2001 - 2022