Ken-Gøran Mikkelsen

www.ken-g.no


Musiker

Det som gjør Ken-Gøran så veldig unik, er hans evne til å spille orgel og trompet samtidig. Dette er en ganske utrolig prestasjon, og er noe han svært gjerne gjør på konserter. Han er ganske allsidig på dette området, og spille alt fra klassikse trompetkonserter, folketoner, til populæ sanger.
Han har flere norske bruremarsjer på repertoaret, noen trompetkonserter (f.eks. 1.sats fra G. P. Telemann sin trompetkonsert), flere norske, samiske og kvenske folketoner i forskjellige stilarterer og klangfarger. Han spiller også moderne musikk, som f.eks. det veldig berømte temaet fra filmen "Schindlers liste", "Anthem" fra musikalen "Chess", "Har du fyr" av Ola Bremnes, etc.

Trompet / kornett
Ken-Gøran Mikkelsen blir ofte benyttet i ulike anledninger, som f.eks. orkester, i vielser/bryllup og begravelser, etc. Han har stor erfaring med å være solist, på både trompet, kornett, flygelhorn, pikkolotrompet og soprankornett.

Han spilt i det profesjonelle ensemblet Cantus Polaris i perioden 2005 - 2013, inntil de la det på is. Han har også spilt i andre ensembler, f.eks. "L.A.K.K.", et prosjektensemble som var på turne i Nord-Borge i 2002-2004.

Han har også spilt i Tromsø Symfoniorkester, under dirigent Bjarte Engeset. På fritiden spiller han soprankornett i Borge Brass Band.

Ta en kikk på video/musikk-delen for å bli litt bedre kjent med ham.

Orgel og piano:
Ken-Gøran Mikkelsen jobber som kantor på Vestvågøy i Lofoten, med base i kirkene i Borge, Stamsund og Valberg, siden 2006. Tidligere jobbet ham som organist på Skjervøy, lenger nord i landet. Så han har stor erfaring med å spille på gudstjenester og kirkelige handlinger som begravelser og vielser. Han har også stor konserterfaring på orgel, f.eks. gjennom konsertserien Lofoten SOMMERKONSERTR.

Copyright © | 2001 - 2022